Mob: 070 660 36 50

Sigge@sigvision.com

 

Ego

(Alla ska ju ha en sån här lista har jag sett)

Ålder: kom till världen hösten -68
Äter: Vad som helst
Senast sedda film: Ser film hela tiden...
Favorit författare: Står mellan Stephen Donaldsson & Makarna Eddings.....
Äh va f...... Ni skiter väl i såna här listor....

Nå, till saken!
Jag är alltså en snubbe som håller på med underhållning. "Sigge" kallar jag mig för som artist (skall läsas med ett litet snorkigt uttal, och helst med en tillhörande handvickning).
Eg. heter jag Rickard Sigvardsson. Men har kallats för Sigge under en ganska lång tid av mitt liv och därför valt att ta det namnet som artist. (Se ovanstående för korrekt uttal och gester).

Vad gör jag då?
Jag är pianoentertainer som utnyttjar möjligheterna med förinspelade bakgrunder. M a o, jag är en möjlighet till en annan slags underhållning än vad folk i allmänhet är vana med. På gott och ont naturligtvis, många av de låtar som trubadurer i dag spelar på krogar och andra tillställningar lämpar sig mestadels för gitarr, dock finns det andra låtar som är mer lämpade för piano... och ytterligare låtar som inte lämpar sig alls, och såna kan jag hyfsat många...

Annan matnyttig information hittar nu via Info-länken. Där sådana små petitesser som gage och eventuella ombyggnationer av hotellrum jag ska inkvarteras i, tas upp. Naturligtvis omnäms dessutom hur många humpers som skall finnas på plats vid min ankomst, hmmm... och groupies... och annat som kan vara bra att veta som arrangör. Det ni kan tänkas behöva vilja veta finns alltså samlat under de länkar jag placerat bredvid. Jag tror att de talar för sig själva, men är det något som kan tyckas oklart går det bra att ringa till supporten..

 
     
Information om personen Sigge Gage och utrustning och sånt Till startsidan Pressmaterial Se vart när och hur.... Smakprov på utbudet Se bilder Nyttiga länkar och kompisars sidor