Mob: 070 660 36 50

Sigge@sigvision.com

 

Info

Utrustning
Varierar beroende på vad slags evenemang som skall gå av stapeln. Klicka på rubriken ovan för att få en översikt. Jag jobbar även med BD-Gruppen, och har således tillgång till deras utrustning med.

Bokning
Om ni vill boka mig som barpianist så har jag avtal med CMC Music AB, De kan också hjälpa till med att skapa ett bra koncept för er som vill prova att ha en fast pianobar. Om ni vill boka mig som entertainer, inkl ljusshow, kan ni höra av er direkt till mig.

Gage/Hyra
Kommer vi överens om , F-Skatt finnes
Det är svårt att sätta ett fast pris på alla jobb, då de skiljer sig så mycket åt. T.ex vad gäller utrustning som krävs, om extra jobb tillkommer för specefika önskemål av er o.s.v.

Så hör av er så kommer vi överens.

Erfarenhet och reportoar
Förutom de mindre passande låtarna, som kan beskrivas som en aning obskyra, innefattar min reportoar allt från storbandsjazz och visor till punk och hårdrock. Naturligtvis trakteras visor och lugnare genres mestadels ackustiskt, d.v.s Piano och sång enbart. Däremot rock, storbandsjazz, soul och punk mestadels medelst bakgrunder. Jag har ca 600 låtar på reportoaren, varav ca 250 med bakgrunder, vilka jag gjort själv..

Vad det gäller erfarenheter så kan nämnas att jag gjorde mina första spelningar som spoling för sisådär 30 år sedan. Och har under 5 år jobbat i dansband på heltid. (Jo jag kan även klara av en danstimme eller 2 om det skulle behövas.) Uppträtt tillsammans med kör, både som solist och som bakgrundsmusiker. Samt deltagit i skrivandet, framförandet och regisserat en musikal. Under senare år jobbat via bokningsbolaget CMC Music AB. Där man bokar mig som barpianist. Och under åren 2008-2011 har jag gjort mer än 400 spelningar via dem, så man ju kalla mig och dem rutinerade antar jag =).

Samarbetar åxå med en mycket söt och trevlig flicka från Avesta, Charlotte Andersson,

 
     
Information om personen Sigge Gage och utrustning och sånt Till startsidan Pressmaterial Se vart när och hur.... Smakprov på utbudet Se bilder Nyttiga länkar och kompisars sidor